Outdoor Brabant Cashback Card

Outdoor Brabant Cashback Card

Meld je nu snel aan voor de unieke gratis Outdoor Brabant Cashback Card en profiteer van geld terug bij iedere aankoop! Naast dit leuke voordeel maak je gedurende het evenement ook nog kans op leuke prijzen!

Alle bezoekers van Outdoor Brabant hebben de mogelijkheid om een gratis Cashback Card te ontvangen op het evenement. Deze Cashback Card biedt jou de mogelijkheid om voordeliger te shoppen en nog heel veel andere voordelen. Bij alle aankopen die je doet, bij de aangesloten winkels wereldwijd, ontvang je een percentage van het aankoopbedrag terug (Cashback) en spaar je tevens punten (Shopping Points). Deze punten kun je inwisselen voor unieke deals en bieden extra korting op de volgende aankoop. Alle bezoekers van Outdoor Brabant ontvangen komende jaren deze unieke Cashback Card, welke tevens op het evenement zelf te gebruiken, zoals bij de merchandising stand.

Cashback bij jou in de buurt

De kans is groot dat je bij jou in de buurt ook al terecht kunt met de Cashback Card. Bij honderden lokale ondernemers in Nederland krijg je al Cashback bij de bestedingen op vertoon van jouw kaart. Of je nu brood gaat kopen, nieuwe kleding of een keer lekker uit eten, je bent altijd voordeliger uit met de Cashback Card. Bekijk de website: www.lyoness.com voor alle acceptatiepunten en download de gratis Lyoness Mobile App in de Google Play of de App Store.

Online shoppen met Cashback

Momenteel kun je met de Cashback Card al terecht bij ruim 1.000 online shops om een percentage van je aankoopbedrag terug te krijgen. Hiervoor dien je naar Lyoness.com te gaan, in te loggen met jouw persoonlijke profiel (die ontvang je bij registratie van de pas) en vervolgens de shop van jouw keuze te selecteren (zoals bol.com, Booking.com, wehkamp.nl, Adidas.com, HEMA.nl, etc.). Na het doorklikken naar de shop van je keuze wordt op basis van het plaatsen van ‘cookies’ de aankoop automatisch geregistreerd en het voordeel toegekend aan jou als shopper. Het is dus niet nodig om ergens je pasnummer in te voeren. 

Operated by Lyoness

De Cashback Card wordt aangeboden door Outdoor Brabant in samenwerking met Lyoness Nederland. Lyoness is de grootste shopping communities ter wereld en heeft kantoren in 47 landen. Bij honderdduizenden acceptatiepunten kun je wereldwijd terecht met jouw Cashback Card en geld terug krijgen bij iedere aankoop. Ook al heb je jouw kaart uit Nederland, alsnog kun je Cashback sparen in landen als Italië, Australië en Mexico! Wil je op de hoogte blijven van de laatste tips, trends, acties en kortingen? Neem dan regelmatig een kijkje op de blog www.shop-en-bespaar.nl.


Aanmelden voor onze nieuwsbrief