Horeca

Tijdens Outdoor Brabant is het aangenaam vertoeven in een gezellige en ontspannen ambiance met verschillende eetgelegenheden. Op het terrein bieden wij diverse cateringmogelijkheden, zoals:

  • Outdoor Brabant Bar
  • Frietwagen
  • Broodjes / pizza wagen
  • IJswagen

Hippische arrangementen

Met trots presenteren wij u ons partnership met Restaurant Mirabelle en Restaurant Ruiterbosch. Zij bieden u de mogelijkheid om een culinair arrangement af te nemen tijdens ons evenement.


Restaurant Mirabelle

Er zijn maar weinig restaurants in Nederland met zo’n iconische uitstraling als Restaurant Mirabelle. Vanuit een bewogen en rijk verleden is Restaurant Mirabelle als een Phoenix uit de as verrezen. Mirabelle staat weer volledig op de kaart, zowel culinair als in een fijne ambiance, met volgens velen het mooiste terras van Breda. Natuurlijk kon het niet anders dat Restaurant Mirabelle sinds 2015 Official Restaurant Partner van Outdoor Brabant is geworden. Als partner biedt Restaurant Mirabelle u daarom een aantal speciale hippische arrangementen aan die u als bezoeker van Outdoor Brabant kunt afnemen tijdens het evenement
 

Restaurant Ruitersbosch

Aan de rand van het Mastbos in Breda staat Restaurant Ruitersbosch. Een prettige plek voor een smakelijk diner.

Het restaurant is sinds drie jaar in handen van de familie Van der Horst. Eigenaresse Carlijn van der Horst besloot samen met haar man deze nieuwe uitdaging aan de Dr. Batenburglaan te gaan. Van der Horst: "Mijn man staat in de keuken, ik in het restaurant. Zo houden we feeling met onze gasten." Door de ligging is het prima plek om na een boswandeling nog even wat te eten. Restaurant Ruitersbosch biedt u de mogelijkheid om een speciaal culinair Outdoor Brabant arrangement te reserveren.


Aanmelden voor onze nieuwsbrief