Bereikbaarheid & Parkeren

Het wedstrijdterrein "De Prinsenhoeve" is als volgt te bereiken.

Hoe kom ik op Landgoed De Prinsenhoeve?

Ook in 2017 is het schitterende Landgoed De Prinsenhoeve in Breda het decor van Outdoor Brabant. Het terrein is goed te bereiken met de auto en er is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig. De Prinsenhoeve is ook op de fiets goed bereikbaar, een fietsenstalling is beschikbaar.

Algemene informatie

Routebeschrijving 

Uit richting Tilburg
A58 richting Rotterdam volgen, bij het knooppunt Galder de A16, richting Roosendaal/Rotterdam/Vlissingen volgen. Op de A16 neemt u afslag 15 richting Breda. Onderaan rechtsaf, volg vanaf daar de aanwijzingen op de gele bewegwijzeringborden. 

Uit richting Rotterdam
A16 richting Breda volgen, op de A16 neemt u afslag 15 richting Breda. Onderaan linksaf, volg vanaf daar de aanwijzingen op de gele bewegwijzeringborden. 

Uit richting Antwerpen
A16 richting Breda volgen, op de A16 neemt u afslag 15 richting Breda. Onderaan rechtsaf, volg vanaf daar de aanwijzingen op de gele bewegwijzeringborden.

Uit richting Bergen op Zoom/Roosendaal
A58 richting Breda/Eindhoven volgen, bij het knooppunt Princeville de A16 Eindhoven/Tilburg volgen. op de A16 neemt u afslag 15 richting Breda. Onderaan linksaf, volg vanaf daar de aanwijzingen op de gele bewegwijzeringborden. 

Uit richting Utrecht/'s-Hertogenbosch
A27 richting Breda volgen, op de A27 neemt u afslag 15 richting Breda. Onderaan linksaf, volg vanaf daar de aanwijzingen op de gele bewegwijzeringborden.

Parkeren

Volg de P-borden P4 (bezoekers) en de aanwijzingen van de parkeerwachters. Vanaf P4 worden bezoekers met shuttles naar de hoofdingang gebracht. De tijden van de shuttlebussen zijn als volgt:
 

Fiets

Kom vooral met de stalen ros naar Outdoor Brabant. Er zijn voldoende gratis stallingen aanwezig om uw fiets veilig te stallen. U parkeert lekker dichtbij en hoeft niet te zoeken naar een parkeerplaats. Wilt u de kortste weg per fiets naar Outdoor Brabant, kijk dan eens op http://www.fietsrouteplanner-zuid.nl/

 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief